GREENFINN

UUTUUS!

Olemme ylpeitä esittää uuden sukupolven ergonomisia ja kestäviä koottavia maisemointityökaluja!

Tutustu uuteen tuotelinjaan osoitteessa www.greenfinntools.com tai lataa meidän tuotekatalogi

Olemme kehittäneet uuden parannetun tuotelinjan, joka perustuu jo suuren suosion saaneen N-sarjaan, ja on vielä kevyempi ja kestävämpi. GreenFinn työkalujamme ovat näyttäneet erinomaisia tuloksia kuormitus- ja jännitystesteissa, ja ovat suunniteltu vaativaan käyttöön.

KESTÄVÄ

Työkalut ovat suunnitteltu ammattikäyttöä varten ja testattu sekä laboratoriossa että työmaalla. Käytämme vain parhaita materiaaleja, minkä vuoksi työkalujemme kestävyys on paras markkinoilla.

MUKAVA

Käyttäjälähtöinen ja ergonominen muotoilu mahdollistavat mukavan työasennon. GreenFinn työkalujamme ovat markkinoiden pisimpiä ja kevyimpiä (1,3-1,9 kg). Työkalu lisää tuottavuutta ja vähentää väärästä työasennosta ja painosta johtuvaa väsymystä!

KOOTTAVA

6 vartta, 6 terää, 6 terän leveyttä -  216 eri kombinaatiota! Koottavat työkalut sopivat monenlaisiin eri tarkoituksiin ja niiden osia on helppoa vaihtaa.

GREEN, BLACK OR WHITE? MAKE SURE THE PRODUCT IS RIGHT​

Ergonomisen ja kestävän rakenteensa ansiosta työkaluilla saadaan tasalaatuinen tulos eri ympäristössä ja eri materiaalien kanssa. Työkalumme ovat käytössä muun muassa asfaltti-, betoni- ja rakennustyömailla, urheilu- ja golfkenttillä, pihoilla, puutarhoissa, viherrakennuksessa ja laskettelukeskuksissa.

 

 

 
 

 

Grafipro Oy Postiosoite: Varasto / Toimitukset: Puhelin: Sähköposti:
Y-Tunnus: 0837175-4 Voivalantie 24 a Voivalantie 24 a 050-387 3624 grafipro@grafipro.fi
Kotipaikka: Naantali 20780 Kaarina 20780 Kaarina 040-777 3527 / 040-565 0126